Dramă! Polițist de la frontieră și-a pus capăt zilelor

317

Doliu în Poliție: un polițist român, aflat în timpul unei misiuni, a coborât de pe ambarcațiune motivând că trebuie să verifice ceva și s-a sinucis, împușcându-se în cap.

Caz șocant la Tulcea: Polițistul de frontieră, la un moment dat, a coborât de pe barcă, spunându-i colegului său că are de verificat ceva. După ce a coborât pe mal, colegul său a auzit un foc de armă.

Autoritățile i-au găsit trupul neînsuflețit, care prezenta în zona capului o plagă prin împuşcare, după ce l-au căutat timp de două ore. Poliţistul era căsătorit şi avea împreună cu soţia sa doi copii.

Într-un comunicat oficial se arată că „din primele verificări, în buzunarul acestuia a fost găsit un bilet către soţie prin care îşi justifica gestul. Agentul şef adjunct de poliţie, în vârstă de 44 ani, a fost încadrat în Ministerul Afacerilor Interne în anul 1996, nefiind înregistrat în evidenţele P.F.R. cu un comportament dezadaptativ sau cu vreo restricţie privind executarea serviciului sau portul armamentului din dotare”.

sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ