Dramă în vestul țării! La 25 de ani, o studentă de la Farmacie a pierdut lupta cu viața

6502

Larisa Ujvari, tânăra din Săcueni pentru care colegii demaraseră o campanie de donare de sânge, nu a făcut faţă bolii necruţătoare şi s-a stins, în cursul zilei de luni.

Anunţul a fost făcut de Asociaţia Studenţilor Farmacişti din Oradea, pe Facebook. „La 25 de ani mulţi se gândesc la vacanţe, petreceri sau examene de la facultate …din păcate, colega noastră Larisa va face asta dintre Îngeri. Cu nemăsurată durere în suflete ne luăm rămas bun de la Ujvari Larisa Gianina, studentă în anul 1 la specializarea Farmacie, din cadrul Facultăţii de Medicină si Farmacie Oradea, care a pierdut lupta pentru viaţă în dimineaţa zilei de 22 Ianuarie 2018.  Atât colegii, cât şi cadrele didactice îi regretă trecerea în nefiinţă. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se arată în mesajul studenţilor.

Tânăra bihoreancă suferea de o boală necruţătoare, iar la începutul acestei luni, familia făcuse un apel la cunoscuţi, să doneze sânge.

Zeci de persoane s-au mobilizat pentru salvarea ei, trecând pe la Centrul de Transfuzie Sanguină din Oradea, însă, din păcate, Larisa nu a mai putut fi ajutată.

sursa: ebihoreanul.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ