Grav accident în Timiș. Doi oameni sunt în stare critică după ce au intrat într-un sens giratoriu

1782

Viața a doi bărbați din Caransebeș atârna de un fir de ață după ce aceștia au fost implicați într-un accident la ieșirea din Lugoj.

Evenimentul rutier s-a petrecut marți dimineață, la ieșirea de pe șoseaua de centură a municipiului Lugoj, spre Caransebeș. Conform mai multor martori, autoturismul condus de un bărbat de 24 de ani se deplasa din direcția Timișoara spre Caransebeș, iar la ieșirea de pe șoseaua de centură, înainte să între pe DN6, bărbatul neobservând construcția rutieră, a lovit sensul giratoriu în plin și a zburat câțiva metri rostogolindu-se pe câmp. Șoferul, dar și un pasager au fost preluați de echipajele de salvare și transportați la spitalul din Lugoj, medicii susțînând că ambii sunt răniți grav.

Șoferii aflați în trafic reclamă încă odată că sensul giratoriu este greu de observat însă recunosc că și viteză a contribuit serios la producerea acestui accident.

În același loc, la începutul lunii decembrie a anului trecut, o tânăr din Gorj a murit într-un accident asemănător. Deși CNAIR și chiar Consiliul Județean Timiș prin președintele Călin Dobra au anunțat că vor rezolva problema iluminatului in sensul giratoriu, autoritățile nu au făcut decât să își arunce responsabilitatea unii altora.

sursa: lugojinfo.ro

Click to enlarge image IMG_5553.JPG

1 COMENTARIU

  1. Gunoaie de oameni si autorități , jumatate din bagaje si bunuri personale ne-au fost furate din masina ! Am rugat poliția sa lase pe cineva timp de o , ora pana ajunge unchiul meu sa ia bagajele si masina si nu au fost in stare sa faca lucrul acesta minor , ne-au furat pana si hainele !!!! Sa va fie ruşine măi , oameni ordinari care profitați de raul altora ! Si autoritaților din lugoj (poliția) faceți țara de râs şi nu uitați ca a-ți depus un jurământ sa protejați cetățenii si sa ii ocrotiți vai de voi mă !!!
    S. F.R

LĂSAȚI UN MESAJ