Dramă din dragoste, transmisă pe Facebook, a unui adolescent din vestul țării!

856

Filmarea durează mai bine de 40 de minute, iar prietenii virtuali ai băiatului au încercat să îl oprească, dar fără succes. Băiatul a fost salvat într-un târziu, când era aproape leşinat.

Un tânăr de doar 18 ani, Tomi T., elev de liceu, a făcut sâmbătă seara un gest greu de înţeles. Acesta suferea din dragoste, fiind îndrăgostit de o fată de 12 ani, motiv pentru care şi-a tăiat venele.

Tânărul a transmis live pe Facebook tot actul său de mutilare, acesta filmându-se aproape o oră în timp ce îşi secţiona venele de la antebraţul stâng şi sângera. Pentru a nu putea fi oprit, tânărul s-a închis în cameră şi a luat cu el şi telefonul tatălui său.

Băiatul are părinţii despărţiti şi locuieşte cu tatăl şi bunica lui. Aceasta a fost persoana de legătură cu care prietenii lui Tomi au putut să ia legătura pentru a anunţa despre gestul său de cruzime, pentru a fi oprit. Aşa a aflat tatăl băiatului despre ce face fiul său în cameră şi a intrat peste el pentru a-l opri şi pentru a-i acorda primul ajutor. Băiatul a fost găsit aproape leşinat şi a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale. În prezent se pare că acesta se simte mai bine.

Filmarea cu el în timp ce îşi taie venele este încă în mediul online, acolo putându-se observa că prietenii său de pe Facebook s-au alarmat când l-au văzut ce face şi au încercat să îl oprească, dar acesta nu a răspuns nimănui.

LĂSAȚI UN MESAJ