Dramă cumplită! O fetiță de 10 ani, cântăreață de muzică populară, a murit fulgerător!

3237

Dramă fără margini pentru o familie din Rovinari. O fetiță în vârstă de 10 ani a murit. Micuța se afla în comă de câteva zile, după ce a ajuns la spital în stare gravă.

Ana Maria Gheorghițoaia, o fetiță foarte talentată, a ajuns la spital la sfârșitul lunii martie, când i-a fost presris un tratament pentru viroză respiratorie. Acasă s-a simțit din ce în ce mai rău. Pe 2 aprilie a fost dusă la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu și a intrat în comă. Sâmbătă, cu o zi înainte de Paște, Ana Maria Gheorghițoaia a murit, după ce fusese dusă la Spitalul Marie Curie din București, scrie pandurul.ro.

”Era confuză. Au chemat infecționistul, au chemat neurologul. A fost dusă pe ATI, a făcut convulsii tonico-clonice, cu febră 39, și după aceea s-a stabilit să fie transferată la București, la ”Marie Curie”. Am înțeles că, deocamdată, starea este staționară. Este tot în comă, dar foarte multe nu știm. A fost o suspiciune de encefalită, cu lichid clar. Ulterior s-a stabilit că este o encefalită acută”, a precizat  joi, cu câteva zile înainte de deces, Larisa Panduru, medic în cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj.

sursa: spynews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ