Dramă cumplită în vestul ţării! O tânără însărcinată şi o fetiţă de doi ani au murit într-un accident provocat de un şofer beat

5347

O tânără de 24 de ani, însărcinată în luna a șaptea și o fetiță în vârstă de doi ani au decedat în urma unui impact între două autoturisme.

Trei persoane au fost rănite, luni seara, în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, un BMW înmatriculat în județul Alba și un Opel înmatriculat în județul Mureș.

La scurt timp după producerea accidentului, cele două victime aflate în stare gravă, o femeie în vârstă de 24 de ani însărcinată în luna a șaptea și o fetiță în vârstă de 2 ani au decedat.

Fetița în vârstă de doi ani a fost transportată de urgență la spital, însă cu toate eforturile depuse de medici aceasta a decedat. Femeia a fost resuscitată la locul accidentului, însă din păcate viața nu i-a putut fi salvată. Cele două victime se aflau în autoturismul marca Opel, înmatriculat în județul Mureș.

Șoferul care a provocat accidentul mortal de luni seara, lângă Jidvei, în urma căruia o femeie însărcinată și o fetiță în vârstă de 2 ani au decedat, a fost reținut pentru 24 de ore. Ioan Pipiș (34 de ani) din Șona se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul în care, aflat la volanul unui autoturism marca Opel, a intrat pe contrasens şi a lovit altă maşină.

Femeia de 24 de ani, din Jidvei, și minora în vârstă de 2 ani, din Șona, erau pasagere pe bancheta din spate a autoturismului marca Opel. Un alt pasager aflat pe locul din dreapta față în autoturismul marca Opel, un bărbat de 49 de ani, a suferit leziuni grave.

Conducătorul autoturismului marca BMW a fost rănit ușor.

LĂSAȚI UN MESAJ