Dragostea nu cunoaște limite?! Pacientul care i-a șocat pe medicii din Timiș. Cum a ajuns la urgențe

2136

Un bărbat de 28 de ani a ajuns la spital joi seara după o ceartă cu iubita.

Bărbatul se afla pe strada Făgetului din Lugoj când a sunat la 112 și a anunțat sec că vrea ajutor medical după ce a înghițit o lamă. Acesta a fost preluat de o autospecială SMURD și transportat de urgență la spital.

În urma examenului medical s-a stabilit că într-adevar bărbatul a înghițit un corp străin, radiografia confirmând faptul că este vorba de o jumătate de lamă care înainte a fost ruptă pe lungime. Tanărul le-a spus medicilor care l-au examinat că a recurs la acest gest după un conflict cu iubita lui, încercând în acest mod să o sensibilizeze să se întoarcă la el. Necăjit că femeia pe care o iubește nu s-a interesat de soarta lui și nu a venit nici măcar la spital să îl vadă, bărbatul a anunțat că părăsește spitalul refuzând asistența de specialitate. Omul a semnat un document și a părăsit în grabă unitatea sanitară.

Medicii susțin că bărbatul riscă să își pună viața în pericol. În cel mai fericit caz lama, care a fost localizată în stomac poate fi eliminată fără mari probleme, asta dacă acidul gastric acționeaza și o face să nu mai taie, însă există pericolul ca aceasta să secționeze unul dintre organe și atunci lucrurile se complică. Având în vedere faptul că tânărul a semnat că refuză internarea, medicii nu mai au nicio responsabilitate.

sursă: lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.