Dragnea le dă peste nas protestatarilor. Ce mesaj are pentru cei care ies diseară în stradă, inclusiv la Timișoara

3741

Duminică seară, în marile orașe din țară sunt anunțate proteste împotriva Guvernului PSD-ALDE, a pachetului de legi pentru justiţie şi a modificărilor făcute în Codul Fiscal.

Întrebat despre aceste manifestaţii, preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat însă că cei care ies în stradă „nu au toate informaţiile” și că se urmărește doar ,,programul de guvernare susținut de milioane de români”.

„În ceea ce priveşte modificările la Codul Fiscal, noi ne urmărim programul de  guvernare care a fost susţinut de milioane de români. Este şi vorba de un pachet de măsuri care ajută la creşterea veniturilor la bugetul de stat, care asigură şi stabilitatea fondului de pensii, care simplifică procedurile pentru firme şi care în unele situaţii chiar măreşte salariile nete pentru salariaţi, iar firmele nu plătesc mai mult”, a spus şeful social-democraţilor, citat de hotnews.ro.

Întrebat dacă a fost vreun moment în care premierul Mihai Tudose „a dat înapoi” şi nu a dorit adoptarea noilor măsuri fiscale, Dragnea a susţinut că nu a existat „nicio ezitare”.

Proteste sunt anunţate, duminică seară, în Bucureşti şi în marile oraşe din România, inclusiv Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ