Dragnea, întâmpinat cu cătușe și rahat în Banat! Reacția liderului PSD. VIDEO

27071

Scandal la Reșița, acolo unde liderul PSD, Liviu Dragnea a fost așteptat de un protestatar cu o tavă cu cătușe și rahat.

Constantin Troncotă, 32 de ani, originar din județul Timiș, stabilit de circa trei ani în Germania la Ladenburg și care acum vrea să candideze la alegerile europarlamentare 2019 a venit, la Reșita, cu o tavă cu cătușe, dar și cu o tavă cu rahat. Așa a vrut să-l întâmpine pe Liviu Dragnea. Este o nouă formă de protest implementată la București de membrii #Rezist și preluată și în provincie. De altfel, Constantin Troncotă, membru #Rezist, este susținător al protestatarului Cristian Mihai Dide.

”Ăștia așa vor să conducă România”, a comentat Liviu Dragnea după incident. ”Astăzi sper ca lucrurile să intre în normal să faceți politica oamenilor, nu politică pentru găști”.

Liviu Dragnea se afla la Reșita la Conferința de alegeri a PSD Caraș-Severin.

Conferinţa judeţeană a PSD, în cadrul căreia se va vota conducerea formaţiunii politice, începe la ora 11.00, are loc la Sala Lira din municipiul Reşiţa şi va fi urmată de o conferinţă de presă susţinută de Liviu Dragnea.

sursa – dcnews.ro

foto – evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ