Dovadă de gospodar? În timp ce alţii sunt amendaţi, cad bucăţi din Primăria Timişoara

184

Se spune că un gospodar bun se recunoaşte de când intri pe poartă. Ei bine, autorităţile din Timişoara nu dau dovadă de aşa ceva. De pe acoperişul Primăriei Timişoara cad din nou bucăţi de tencuială şi lemn. Asta după ce anul trecut, în toamnă, clădirea a fost împrejmuită cu bandă de protecţie pentru acelaşi motiv.

Din fotografii se poate observa că mai multe bucăţi de tencuială din partea superioră a sediului Primăriei Timişoara s-au desprins şi au lăsat în urmă goluri. Asta înseamnă că şi alte bucăţi sau elemente ornamentale se pot desprinde oricând.

În septembrie, anul trecut, autorităţile s-au confruntat cu aceeaşi situaţie. Doar după ce problema a fost semnalată în presă s-au luat măsuri de punere în siguranţă a clădirii şi a trecătorilor. Acum însă, acea parte din trotuar nu este asigurată cu bandă protectoare, dar nici clădirea nu a fost reparată.

Pe alţi proprietari de clădiri Primăria Timişoara îi amendează dacă nu îşi întreţin faţadele. Amenzile sunt cuprinse între 500 și 1000 lei pentru persoane fizice și între 1500 și 2500 lei pentru persoane juridice.

Vezi şi :

Amenzi usturătoare pentru timişorenii care nu îşi îngrijesc faţadele clădirilor

Nu e de joacă! Poliţiştii timişoreni continuă campania de amendare a celor ce nu-şi îngrijesc faţadele caselor

LĂSAȚI UN MESAJ