ACS Poli înfruntă campioana în semifinalele Cupei României

125

Timișoara are misiune foarte grea în semifinalele Cupei României la fotbal. ACS Poli trebuie să elimine campioana Astra Giurgiu în dubla manșa din penultimul act pentru a se califica în finala competiției.

Poli nu a avut prea mult noroc la tragerea la sorți la jocurilor din semifinalele Cupei României. Sorții i-au hărăzit cel mai tare adversar rămas în competiției, campioana Astra Giurgiu. Timișorenii au un singur mic avantaj în fața trupei conduse de Marius Șumudică, manșa retur se va disputa pe arena Dan Păltinișanu cu doar câteva zile înaintea finalei Cupei Ligii.

În cealaltă semifinală se întâlnesc CSU Craiova și FC Voluntari. Jocurile tur se vor desfășura în perioada 25-27 aprilie, în funcție de programul televizărilor, iar returul e prevăzut pentru 16-18 mai.

ACS Poli este singura echipă rămasă în cursă în toatele cele trei competiții. În Liga I are șanse bune de a încheia campionatul în 4 iunie deasupra liniei retrogradării, iar în Cupa Ligii și-a asigurat prezența în finala din Cupei Ligii, 20 mai pe arena Națională din București.

 

LĂSAȚI UN MESAJ