Două lovituri într-o zi! Și fără antrenor și evacuați de pe Dan Păltinișanu

59

Nu e deloc liniște la ACS Poli pe ultima sută de metri înaintea startului de campionat! Fosta prim-divizionară a rămas fără antrenorul Ionel Ganea și a fost evacuată cu totul de pe arena Dan Păltinișanu de CJT – unul dintre membrii fondatori ai clubului!

Apele sunt tot mai tulburi la gruparea ce în urmă cu două luni încă evolua în Liga 1. Clubul condus de Radu Birlică a încasat două lovituri grele într-o singură zi; și totul cu exact o săptămână înaintea debutului de sezon în Liga 2. Totul pe un fond suficient de probleme economice pe care gruparea la are în această vară.

Confruntată cu restanțele salariale mai vechi sau mai noi, ACS Poli are de astăzi și alte probleme pe cap. Prima: a rămas fără antrenorul cu care începuse pregătirea – Ionel Ganea și-a dat demisia la exact o lună de la preluarea teamului. Și asta din cauza faptului că ACS-ului a fost evacuat de pe stadionul Dan Păltinișanu de către proprietar, în speță CJT-ul. Paradoxal, insituția condusă de Dobra figurează drept membru fondator al clubului!

CJT-ului a scos-o pe Poli din incinta arenei, mai exact din birourile și vestiarele pe care le folosea zi de zi. Urmând a-și continua activitatea pe terenurile anexe ce aparțin Primăriei Timișoara. Evacuarea a fost confirmată printr-un comunicat oficial al clubului: ”Le mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit în această perioadă, iar timpul îi va răsplati cu ceea ce merită pe toţi cei care doresc, fără sorţi de izbândă, răul clubului Poli Timişoara. Perioada de peste 50 de ani petrecută de Poli pe acest stadion a fost terfelită de nişte funcţionari vremelnici, care vor rămâne în memoria suporterilor ca nişte personaje satisfăcute că pot scoate din vestiare zeci de sportivi, seniori sau juniori. Indiferent de aceste oprelişti, clubul nostru va continua să lupte pentru revenirea în elită. Simplii funcţionari trec. Poli rămâne!”

Rămâne de văzut cu cine va continua ACS-ul pe bancă odată cu plecarea lui Ionel Ganea. În 4 august, Poli joacă prima partidă din noul sezon al Ligii 2-a, la Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ