Două hoaţe, una flămândă, una melomană!

204

Două femei, de 30 și 15 ani, sunt cercetate de poliţiştii timişeni, după ce ar fi fost surprinse de agenţii de pază a unor societăţi comerciale în timp ce sustrăgeau bunuri. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracţiunii de furt.

Poliţiştii Secţiei 3 Timişoara efectuează cercetări faţă de o femeie de 30 de ani, bănuită de furt din societate comercială.

La data de 22 februarie a.c., femeia a fost reţinută de agenţii de pază a unei societăţi comerciale, după ce ar fi trecut de casa de marcat având asupra sa produse alimentare, a căror valoare nu a fost achitată.

În cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 20.45, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au întocmit acte procedurale pe numele unei minore de 15 ani, care a fost depistată, într-o societare comercială, având asupra sa o boxă audio portabilă neachitată.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar prejudiciul în valoare de peste 500 de lei recuperat în totalitate, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţilor comerciale.

LĂSAȚI UN MESAJ