Două evenimente la care sunt așteptați iubitorii de muzică și poezie

83

Walter Ghicolescu va concerta pentru prima dată în Timișoara vineri, 29 martie la ora 20, la Porto Arte, sau „Vaporu” cum mai este cunoscut de cei mai vechi.

Artistul este absolvent de Politehnică și al Facultății de Matematică și a fost chiar profesor de matematică. Dar, marea pasiune a învins și la un moment dat a ales să se ocupe doar de muzică. A cântat în Cenaclul Flacăra și a participat / câștigat multe concursuri. A scos la finalul anului trecut al optulea album intitulat „Două întrebări în oglindă”pe versurile, în totalitate, ale Anei Arina Petrini, cu care a străbătut țară pentru a-l promova publicului larg.
Acum este pentru prima dată în Timișoara și pe lângă concertul de la Porto Arte va avea un recital în cadrul lansării de carte „De la zero la plus infinit” al Irinei Klein.

Porto Arte-Timisoara Rezervari la tel. 0728893331 29 martie 2024 Suport artist 50 ron – 1

Lansarea celor două volume de versuri va ave loc în parteneriat cu CJ Timiș, la Sala multifuncțională de la Bastion și va fi atipică după cum oresc organizatorii.

De ce atipică?
„Pentru că nu mă consider scriitor, om de litere sau altă titulatura pe care o primesc condeierii. Sunt doar un om care și-a pus trăirile, sentimentele, decepțiile, visele, sufletul în versuri. Am plecat de la zero, de la o viață banală și lipsită de culoare, de la o viață în care singurul licăr de lumina îmi era copilul și doar el mă ținea pe o linie de plutire și am ajuns să simt că mă pot îndrepta spre un plus infinit, datorat descoperirii iubirii. Asta conțin cele două volume.
În „De la zero” sunt vise și tristeți, e perioada grea a vieții mele, în „La plus infinit” e fericirea pe care am cunoscut-o de când am întâlnit iubirea. Dacă există o mână de oameni care se regăsesc în versurile mele, eu sunt mulțumită. Pentru că înseamnă că acei oameni au simțit și simt ceea ce contează până la urmă: sentimentele.
Vor fi oameni pe care îi admir la lnsarea mea de carte. Un reprezentant al CJ, oameni datorită cărora mă simt onorată că mă consideră apropiată, poate chiar prietenă lor, vor vorbi despre poezia mea Dani Bardos de la West City Radio, Radu Micu de la Radio Timișoara, Walter Ghicolescu care a compus deja câteva melodii pe versurile mele, oameni din lumea muzicii, prietenul Benson Joel care s-a ocupat de grafică. Și va fi o expoziție de desen asusă de artistul pastic Vasile Lazăr care mi-a ilustrat coperțile și ale cărui desene se regăsesc între paginile celor două volume.” ne anunță poeta Irina Klein.

Dublul eveniment ae loc astfel:
– în 29 martie, la Porto Arte, de la ora 20, Walter Ghicolescu, lansare album „Două întrebări în oglindă”;
– în 30 martie, la sala multifuncțională Bastion, de la ora 16 lansare de carte Irina Klein „De la zero la plus infinit“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.