Dosar penal pentru soţul senatoarei de Timiş, Alina Gorghiu

897

În timp ce Alina Gorghiu se afla la Timişoara, unde a susţinut o conferinţă de presă, soțul fostului lider PNL, Lucian Isar, a fost implicat într-un grav accident, joi seara, în urma căruia s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă

Lucian Isar, fost ministru în Guvernul Ponta, a provocat un grav accident joi după-amiaza în zona localităţii Câineni, de pe Valea Oltului.

accident-isar-2

De la volanul unui Porsche Cayenne, după mai multe depăşiri agresive, Lucian Isar a lovit un TIR care a căzut pe calea ferată. Accidentul produs de Lucian Isar a blocat total atât traficul feroviar, cât şi cel rutier pe Valea Oltului. Șoferii blocați pe Valea Oltului în urma accidentului au declarat că acesta a condus agresiv pe întreg tronsonul.

În zona Câineni, economistul a intrat într-o altă depășire, în curbă, pe linie continuă, și a intrat în coliziune cu o autoutilitară, iar apoi a intrat în roata TIR-ului, care a explodat. Șoferul acestuia a pierdut controlul volanului, iar TIR-ul a căzut pe linia ferată.

Nu există alți răniți în afară de Lucian Isar, care, deși a suferit un traumatism cranio-cerebral, se află în stare stabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ