Dorel lucrează la ENEL! Ce au putut păți lugojenii din partea angajaților ENEL?

368

Cei de la Enel au mai reușit o performanță ”notabilă”. Aceea de a intra pe proprietățile private ale oamenilor și fără acordul acestora să taie copacii. Asta, pe motiv că ar afecta rețeaua electrică, fapt care ar duce la întreruperea furnizării, notează redesteptarea.ro.

O istorioară de tot râsul, mai puțin din partea proprietarilor, a avut loc la mijlocul acestei săptămâni, când furnizorii de curent au decis că este cazul să ia unele măsuri preventive, pentru a evita consecințele din urma furtunii din 17 septembrie, care a întrerupt pe unele străzi, în Lugoj, furnizarea curentului electric. Cum una dintre cauze ar fi fost copacii căzuți peste firele de curent, Electrica a decis că în anumite zone aceștia trebuie tăiați. Drept urmare a trimis, miercuri, 15 noiembrie, firma RER Ecologic Service Oradea SA să taie pomii în Dealul Viilor.

Doar că ordinul legat de lucrare nu a fost clar, spun executanții, care din exces de zel au pătruns abuziv în grădinile oamenilor, fără înștiințarea prealabilă a acestora și au tăiat zeci de pomi fructiferi și decorativi. Potrivit declarațiilor unui angajat Electrica, în cadrul lucrării trebuiau tăiați, cu acordul Ocolului Silvic aferent, doar arborii din pădure care atingeau firele electrice.

Reacția celor care s-au trezit cu pomii puși la pământ a fost tardivă pentru peisajul zonei, însă aceștia au anunțat poliția, care urmează să decidă cine este responsabil și care vor fi urmările acestor fapte.

Oricum întâmplarea demonstrează încă o dată ”profesionalismul” de care dau dovadă cei de la Enel, care chiar dacă încearcă să se scuze că nu ei au acționat direct, nici nu s-au catadicsit să trimită un om în teren pentru a explica sau a verifica modul în care se face lucrarea.

Sursa: redesteptarea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ