12.9 C
Timișoara
vineri 29 septembrie 2023

,,Domnule Alin Nica, țineți un fals funcționar public în fruntea Corpului de Control al CJT!” Viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău, acuzații dure despre ,,ospețe liberale și fabrica de falși funcționari publici girată de Nicolae Robu”

Administrație,,Domnule Alin Nica, țineți un fals funcționar public în fruntea Corpului de...

Ruben Lațcău afirmă că pe tot parcursul mandatelor lui Robu în fruntea Primăriei Timișoara, acesta a închis ochii la acte grave de corupție și de nepotism pe scară largă privind angajările din instituție.

Iată declarația liderului USR Timiș pe acest subiect reaprins, recent, de alegațiile procurorilor DNA Timișoara la adresa angajărilor dubioase din primărie în ,,epoca Robu”.

„Mi-a sărit în ochi un nume de pe lista fabricii de falși funcționari a dlui. Robu: Călin Popescu. Angajat în Primărie în urma unei lucrări scrise de nora sa, care tocmai ce și-a recunoscut vinovăția și a fost condamnată pentru acest fals, dl. Popescu e azi șeful corpului de control al Consiliului Județean.
Dle. Alin Nica, dacă nu v-a zis dl. Robu la ospățul de weekend-ul trecut, vă zic eu acum: șeful corpului de control de la instituția pe care o conduceți e un fals funcționar public! Cum se poate ca aparatul dumneavoastră de control să fie condus de un falsificator? Cum puteți avea încredere că-și face treaba, când acel funcționar nu și-a putut nici măcar scrie lucrarea? A fost nevoie de scrisul nurorii pentru a fi angajat în Primărie. Îl mai țineți în funcție doar fiindcă e liberal de-al dumneavoastră?
Dar pe dl. Lulciuc, declarat incompatibil de ANI, îl mai țineți în Consiliul Local? Rămâne lider de grup al PNL un consilier ce-a făcut afaceri chiar cu societățile Timișoarei?
Când ați apărut pe scenă, păreați un lider reformist, dle. Nica. Un lider care se va debarasa de oamenii și metehnele trecutului. Dar în acești ani v-ați înconjurat de dubioșii și corupții dumneavoastră și, acolo unde mai erau câteva locuri libere, i-ați împrumutat pe cei din timpul domniei domnului Robu”.

Alte subiecte :

Citește și :