22 C
Timișoara
miercuri 12 iunie 2024

Dominic Fritz, tentat de un post de lider național, dar fără ,,a da din mână pasărea de pe gard” 

USR va fi condus în continuare de Cătălin Drulă, cel puțin până la organizarea unui congres al partidului, a spus, luni, Dominic Fritz. El se arată dispus să candideze la conducerea partidului, aflat într-o situație dificilă, dar subliniază că nu dorește nicio funcție politică sau administrativă la nivel național. Cum se știe, Fritz a fost reales, duminică, primar al Timișoarei.

„Eu nu voi candida la nicio funcție în stat dar nu pot sta pasiv la o situație grea în care e partidul meu. Din acest motiv, după o scurtă gândire am decis să îmi asum o candidatură pentru functia de președinte al partidului. Voi propune un nou birou național. Eu am fost ales primar al Timișoarei și este cea mai mare onoare pentru mine, nu voi părăsi acest post. Am demonstrat, am dat de aici un semnal ca putem sa ne luptam cu acest colos”, a declarat Dominic Fritz.

Fritz își dorește o descentralizare accentuată a administrației, indiferent de nivelul acesteia

„Viitorul nostru va fi unul bun, dar numai în cazul unei descentralizări. Unele soluții evidente nu le găsim pentru că ne învârtim prea mult între zidurile Palatului Parlamentului”, a mai spus Fritz.

El susține că aceste alegeri au arătat că românii își doresc o schimbare

„Acesta este motivul pentru care am acceptat aceasta candidatură, nu pentru ca mi-aș fi dorit asta. Nu e vorba despre soarta unui partid, ci despre soarta României. E clar ca o majoritate de romani își dorește o alternativă. Vă asigur că dreapta va veni cu o alternativă bună pentru funcția de președinte”, a mai declarat primarul Timișoarei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :