1.2 C
Timișoara
sâmbătă 20 aprilie 2024

Dominic Fritz, părăsit de unul dintre cei mai eficienți primari USR din județ! Saveta Moldovan spune că Fritz nici măcar nu îi răspundea la telefon în calitate de președinte al USR Timiș

USR Timiș rămâne fără unul dintre puținii primari pe care îi avea în județ, în urma alegerilor de acum patru ani. Primărița de la Foeni, Saveta Moldovan, îl critică pe Dominic Fritz în termeni duri, spunând despre acesta că nu e interesat decât de propria sa poziție, neavând nicio implicare serioasă în susținerea primarilor și viceprimarilor aleși sub steagul USR Timiș.

Unul dintre cei mai critici primari la adresa fostului partid a fost Saveta Moldovan, care a condus, sub sigla USR, în ultimii patru ani comuna Foeni. Ea s-a arătat extrem de dezamăgită de lipsa de susținere din partea partidului.

„Voi candida din partea PSD. De ce, e simplu, pentru că trei ani și jumătate de mandat, singura mea familie a fost doar PSD. Poate știți, poate nu știți, Foeniul nu este o comună mare, dar a fost uitată de lume. Datorită domnului președinte Simonis am reușit să obțin multe fonduri, să fac multe proiecte și pentru asta sunt aici să spun da, o să candidez din partea PSD (…). Timp de trei ani și jumătate, eu am apelat personal la colegii mei din USR, care niciodată nu au fost disponibili pentru mine. Colegii din conducere, inclusiv domnul președinte Fritz, respectiv domnul viceprimar al Timișoarei, Ruben Lațcău, nu mi-au răspuns la telefon, măcar. Așa, că săptămâna asta am decis să nu le mai răspund nici eu, pentru că timp de trei ani de zile n-au răspuns nici dânșii”, a spus Saveta Moldovan.

 

 

Alte subiecte :

Victimele datoriei de Eugène Ionesco, noua premieră la Teatrul Național Timmișoara

Cu noua sa premieră, Teatrul Național din Timișoara propune publicului o incursiune în subconștient. Nu pe filiera Freud, și nici pe filiera Jung, ci,...

Ciudățeniile Banatului. Episcopia românească de la Vârșeț (Serbia) are sediul la Deta (România)

Pentru cei ce încă mai au vii în memorie unele amintiri din școala generală nume ca „Dacia Felix” le amintește de...

Citește și :