Doliu la o mare televiziune de la noi. A murit răpus de Coronavirus

406

Un angajat al televiziunii Realitatea Plus a murit din cauza COVID -19. Bărbatul avea doar 46 de ani şi lucra în regia tehnică.

Acesta este primul deces de coronavirus confirmat în mass- media din România.

Haralambie Stănuțiu (Bebe) a murit după câteva săptămâni de luptă cu un virus necruțător.

El era internat la Terapie Intensivă, la Institutul „Matei Balș

Anunţul făcut de Realitatea Plus

„Anunțăm cu regret trecerea în neființă a colegului nostru Haralambie Stănuțiu, după câteva săptămâni de luptă cu un virus necruțător. Transmitem condoleanțe familiei și suntem alături de ei pentru pierderea suferită.

Nu considerăm că am pierdut doar un coleg, ci un membru al familiei Realitatea. Din păcate, cu tot efortul făcut de medicii de la Spitalul Matei Balș de a-l salva, acesta ne-a părăsit în cursul zilei de ieri, îndurerând familia, cunoscuții și întreaga echipă Realitatea Plus. A fost prezent la toate evenimentele importante transmise de televiziunea noastră, era un om vesel, plin de viață. Ne vom aminti mereu cu drag de el”, a anunţat Realitatea Plus, într-un comunicat de presă.

Până la ora actuală, în România, 4.825 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 33 de decese (21 bărbați și 12 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Brașov, Constanța, Gorj, Harghita, Iași, Maramureș, Mehedinți, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Ilfov și Municipiul București.

Dintre acestea, 2 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 40-49 de ani, 5 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 10 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 6 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 10 decese la categoria de peste 80 de ani.

31 dintre decesele cauzate de coronavirus sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, un pacient decedat nu a prezentat comorbidități, iar pentru un pacient decedat nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

Sursa: www.stirilekanald.ro

LĂSAȚI UN MESAJ