Doliu în învățământ! S-a stins un reputat profesor din vestul țării

503

Asociaţia Profesorilor de Educaţie Fizică şi Sport din judeţul Arad a anunţat astăzi, cu regret, trecerea în nefiinţă a unui îndrăgit profesor arădean.

Este vorba despre Iulian Vuia, de la Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrun”, care se pensionase recent, scrie newsar.ro

„Căldura sufletească și bună dispoziția pe care o emana în jurul său, a făcut să fie iubit de multe generații de elevi pe care le-a educat și cu care a câștigat numeroase premii la olimpiadele și concursurile școlare la care a participat.
Recent pensionat, de la Liceul Teoretic ”Adam Muller Guttenbrun” Arad, o boală nemiloasă l-a răpit dintre noi, nelăsându-l să se bucure de anii de pensie și de familie”, se arată în anunţul Asociaţiei Profesorilor de Educaţie Fizică şi Sport din judeţul Arad.

Iată mai jos anunţul complet:

”Cu adâncă durere în suflete, anunțăm trecerea în neființă în această dimineață, a colegului și prietenului nostru, profesor Iulian Vuia.
Căldura sufletească și bună dispoziția pe care o emana în jurul său, a făcut să fie iubit de multe generații de elevi pe care le-a educat și cu care a câștigat numeroase premii la olimpiadele și concursurile școlare la care a participat.
Recent pensionat, de la Liceul Teoretic ”Adam Muller Guttenbrun” Arad, o boală nemiloasă l-a răpit dintre noi, nelăsându-l să se bucure de anii de pensie și de familie.
Prietenii și foștii colegi care îl regretă profund, pot să-și ia rămas bun de la Iulian, de astăzi după masă la Capela Kuki din Grădiște. Inmormântarea va avea loc în data de 26.07.

Dumnezeu să te odihnească și să te aibă în pază, Iulian! Condoleanțe familiei îndurerate!”

LĂSAȚI UN MESAJ