Doi tineri au încercat să intre în România cu un Mercedes de 45.000 de euro căutat în Franța. Ce s-a întâmplat când au ajuns la vamă

27

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Borș – judeţul Bihor au descoperit, la controlul de frontieră, un autoturism marca Mercedes Benz, în valoare de 200.000 lei, căutat de autorităţile din Franța.

La sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere al Frontierei Borș – I.T.P.F. Oradea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român S.E., în vârstă de 27 ani, la volanul autoturismului marca Mercedes Benz, înmatriculat în Franța, an de fabricaţie 2017. Acesta era însoțit de cetăţeanul român Z.I., în vârstă de 24 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca „bun folosit ca probă în cadrul procedurilor penale“, alertă introdusă de autorităţile din Franța, la data de 05.09.2019.

Autoturismul, în valoare de 200.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F Borș, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

sursa – digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ