Doi minori din vestul țării, blocați într-un tomberon!

144

Pompierii din Reşiţa au intervenit pentru salvarea a doi copii care s-au ascuns de ploaie într-un tomberon, iar încuietorile s-au blocat şi nu au mai putut ieşi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ”Semenic”, Magdalena Tocmelea, incindentul a avut loc pe Aleea Tineretului din Reşiţa.

Aici, doi copii care s-au ascuns de ploaie într-un tomberon pentru plastic, dotat cu o încuietăroare care se declanşează la închidere şi se poate deschide doar cu o cheie specială.

Cei doi copii au rămas blocaţi înăuntru şi pentru salvarea lor au intervenit pompierii.

Purtătorul de cuvânt al ISU ”Semenic” nu a putut preciza vârsta copiilor, spunând doar că din câte a înţeles au în jur de 10 ani.

De altfel, pompierii din Caraş-Severin au avut mai multe intervenţii pe parcursul zilei, Reşiţa fiind puternic afectată de ploile puternice. Pompierii au intervenit pentru degajarea unor bucăţi de tablă desprinse de vânt de pe acoperişul unui imobil, care ameninţau să se prăbuşească, dar şi pentru degajarea unor copaci doborâţi de vânt pe calea ferată, în condiţiile în care circulaţia feroviară pe tronsonul Moniom-Reşiţa Nord este oprită. În plus, două străzi au fost afectate de alunecări de teren.

sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ