22 C
Timișoara
miercuri 12 iunie 2024

Doi elevi de la Liceul Teoretic din Gătaia s-au bătut la școală

Bătaie la Gătaia! Doi elevi din clasa a VII-a de la Liceul Teoretic din Gătaia s-au bătut la școală, în pauză. Imaginile îi arată pe aceștia cum se izbesc de bănci, apoi cad pe jos, acolo unde continuă să se lovească.

Cei doi elevi, un băiat și o fată, de 14 și 15 ani se vor alege cel mai probabil cu nota scăzută la purtare. Incidentul s-a întâmplat miercuri, 22 mai.

„La data de 22 mai, polițiștii orașului Gătaia s-au sesizat din oficiu, sub supravegherea procurorului de caz cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. În fapt, la data de 21.05.2024, la o unitate școlară din Gătaia, ar fi avut loc o altercație între doi elevi, în vârstă de 14 și 15 ani. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, transmite IPJ Timiș

Directoarea școlii a anunțat Poliția și a contactat familiile celor doi elevi.

În acest moment, atât Poliția, cât și unitatea de învățământ întreprind măsurile necesare. În ceea ce privește acțiunile aflate în desfășurare la nivelul școlii, suntem în măsură să vă informăm că se investighează cauzele care au dus la producerea incidentului, în scopul aplicării măsurilor care se impun, în virtutea normativelor care guvernează unitățile de învățământ”, transmit reprezentanții ISJ Timiș.

Sursă: https://www.radiotimisoara.ro

Sursă foto: Wowbiz

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :