Doi bărbaţi au fost înjunghiaţi în faţa unui magazin din Timişoara

617

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 21:00, în parcarea unui magazin de bricolaj din zona Lipovei, în Timișoara. Doi bărbați au fost atacați de mai mulți indivizi de etnie romă.

Unul dintre scandalagii a scos un cuțit și i-a înjunghiat pe cei doi bărbați, notează opiniatimisoarei.ro.

Imediat după atac, grupul de atacatori a fugit de la locul incidentului, unde, la scurt timp, au ajuns politiștii, jandarmii și echipajele de ambulanță. Cei doi bărbați au fost transportați la Spitalul Municipal Timișoara. Unul dintre răniți a fost dus în sala de operație.

Bărbații sunt cunoscuți în Timișoara drept Cătă Răgușitu și Tofan. Cătă este soțul unei femei de afaceri care se ocupa cu vânzarea de terenuri în zonele rezidențiale ale orașului, potrivit opiniatimisoarei.ro.

După ce au organizat mai multe filtre pe străzile din Timișoara, autoritățile au depistat mașina fugarilor la două ore de la producerea atacului. Unul dintre bărbații aflați în vehiculul oprit este principalul suspect în atacul din parcarea magazinului de bricolaj.

Acesta le-a spus oamenilor legii ca tocmai se îndrepta spre secția de Poliție, unde voia sa se prezinte și să povestească ce s-a întâmplat. Suspectul, un tânăr de 18 ani, a fost condus împreuna cu ceilalți bărbați la audieri la sediul Poliției Municipiului Timișoara.

Tânărul va fi reținut pentru 24 de ore și dus în Arestul IPJ Timiș, iar în cursul zilei de duminică va fi dus în față judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Medicii au stabilit că loviturile de cuțit le-a pus viața în primejdie celor doi bărbați atacați, astfel că suspectul va fi cercetat pentru tentativă de omor.

sursa: libertatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.