22.2 C
Timișoara
duminică 26 mai 2024

Documentarul „Phoenix: Povestea” rulează în cinematografe cu prilejul zilei de naștere a lui Nicu Covaci

Perioada 18 – 22 Aprilie, lung metrajul „Phoenix:Povestea”, filmul documentar despre începuturile trupei, dar și cum a evoluat scena rock românească, rulează în mai multe cinematografe din țară.

Proiecțiile sunt organizate cu prilejul zilei de naștere lui Nicu Covaci, solistul Phoenix, care va împlini 77 de ani vineri, 19 aprilie.

Filmul „Phoenix:Povestea” va putea fi văzut în Craiova, București, Cluj, Brașov, dar și Timișoara. Proiecția la Cinema Victoria se desfășorară joi, 18 aprilie, de la ora 18:00.

Filmul documentează evoluția trupei de-a lungul filmului, văzută din prisma fenomenului social, prin ochii generațiilor de fani. La peste 60 de ani de activitate, Phoenix a însemnat un adevărat fenomen, o mișcare culturală de mare însemnătate pentru rock-ul românesc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Biserica românească din Sărcia cea mai frumoasă și veche din sat

Cu ceva timp în urmă călătorul neobosit ce bate în luhg și lat drumurile mai puțin cunoscute ale Banatului a dat și de minunatul...

Colecții și colecționari din România

Muzeul Satului Bănăţean invită miercuri, 29 mai 2024, la ora 12, publicul iubito de frumos la vernisajul expoziției MOȘTENIREA STRĂBUNILOR, aflată la...

Citește și :