Doctoriță omorâtă de iubit! Bărbatul a spus poliției că l-ar fi infectat cu coronavirus

1368

Un tânăr care lucra ca asistent în Italia şi-a strangulat iubita doctoriţă într-un acces de furie, mărturisind Poliţiei că a recurs la acest gest pentru că l-ar fi infectat cu coronavirus. Lorena Quaranta, în vârstă de 27 de ani, a fost găsită moartă după ce iubitul ei, Antonio De Pace, a sunat la Poliţie pentru a-şi anunţa fapta.

În momentul în care au ajuns la locul crimei, oamenii legii l-au găsit pe tânăr cu venele tăiate. Transportat de urgenţă la spital, colegii de muncă ai iubitei ucise i-au salvat viaţa. Ambii tineri lucrau la un spital din Sicilia.

„Am ucis-o pentru că m-a infectat cu coronavirus“, le-a declarat bărbatul poliţiştilor. Testele ulterioare au arătat că nici el şi nici doctoriţa ucisă nu aveau COVID-19, potrivit New York Post.

Într-o postare pe Facebook scrisă cu câteva zile înainte de a fi ucisă, Lorena remarca provocările cu care se confruntă medicii din Italia, ţara cea mai afectată de coronavirus.

„Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să dăm dovadă de responsabilitate şi dragoste pentru viaţă. Trebuie să arătăm respect pentru sine, pentru familie şi pentru ţară. Trebuie să ne amintim de cei care şi-au dedicat viaţa să îngrijească bolnavii“, scria doctoriţa.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ