Doar un punct în primul joc acasă în Liga 2

52

ACS Poli a adunat doar un punct după primele două runde ale Ligii a 2-a. Duminică, la prânz, timișorenii au smuls doar un 2-2 la primul meci acasă.

Doar două puncte este bilanțul echipelor timișorene în runda secundă din L2. Puncte adunate de Ripensia și ACS Poli, însă dacă punctul roș-galbenilor a fost unul extern și poate fi considerat un rezultat pozitiv, în schimb ACS-ul a șchiopătat pe teren propriu și abia s-a mulțumit doar cu o remiză din duelul cu modesta Dacia Unirea Brăila.

Revenirea pe Dan Păltinișanu pentru un meci oficial părea că le va surâde violeților conduși de pe bancă de Ionel Ganea. Drăghici (minutul 35) din penalty și Bîrnoi (minutul 61) au adus un avantaj de două goluri pe tabelă și un pas către un prim succes. Au venit însă eroarea căpitanului Curileac cu un luft de zile mari și două goluri marcate de oaspeți în interval de doar două minute, 66 și 68, și meciul s-a încheiat la egalitate: 2-2.

ACS Poli: Curileac – Haruț, Podină, Bocșan, Motreanu – Codrea, Velcotă, Dumbravă, Bîrnoi – Drăghici, Popovici. Au mai jucat Pădurariu și Opoku.

Vă reamintim că în meciurile jucate sâmbătă, Ripensia a remizat 2-2 pe terenul lui Luceafărul Oradea, iar ASU Politehnica a cedat cu 1-2 la Petroșani. În runda următoare avem primul derby timișorean, Ripensia – ACS Poli.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ