Doamnele de la Căminul de Bătrâni din Dumbrăviţa au primit mărţişoare de la copiii Centrului de Zi din localitate-video

1252

În toamna anului trecut, între Centrul de Zi din Dumbrăviţa şi Căminul de bătrâni “NUR”, a început o colaborare care se pare că dă tot mai mult roade.

Domnele de la Căminul de Bătrâni “NUR”, au fost foarte fericite când copiii de la Centrul de Zi din localitate, sub directa coordonare a Alinei Lozici, directoarea centrului, le-au oferit mărțișoare, cu ocazia zilei de 1 Martie.

Copiii au vrut să păstreze tradiţia şi faţă de persoanele mai în vârstă şi să le ofere un dar al primăverii (chiar de e zăpadă afară), în semn de dragoste şi bunătate, mărţişoare ce au fost realizate de micuţii Centrului de Zi. Gestul copiilor nu a rămas nerăsplătit, aceştia fiind serviţi cu cele mai delicate şi gustoase dulciuri pregătite de personalul Căminului de Bătrâni.

”Este un gest foarte frumos, noi ne bucurăm foarte mult de această colaborare. Noi ca Centru de Bătrâni din Dumbrăviţa suntem încântaţi şi mulţumiţi de o asemenea colaborare, ce există între noi şi Centrul de Zi. Este o tradiţie frumoasă, eu sunt chirug plastician, am terminat aici facultatea, dar aşa ceva nu am întâlnit în alte ţări, şi un asemenea gest îi face şi pe copii să se apropie mai mult de oamenii care sunt în vârstă”, a spus administratorul centrului dr. Tarik Al-Samnah.

Sursa: Dumbrăvita TV

Mihaela Păunescu

LĂSAȚI UN MESAJ