Distribuirea pensiilor: precizări de la Poşta Română

140

Poşta Română a început distribuirea pensiilor pe luna decembrie şi a altor ajutoare sociale. Ce se întâmplă cu beneficiarii care nu vor fi găsiţi la domiciliu?

Compania Naţională Poşta Română a început, luni, distribuirea drepturilor băneşti reprezentând pensii din sistemul public (pensii de asigurări sociale de stat, agricultori, veterani de război, IOVR – invalizi, orfani, văduve de război).

De asemenea, operatorul naţional de servicii poştale a început şi distribuirea ajutorului anual pentru veteranii de război, văduvele de război şi pentru cei care au avut de suferit în război.

Toate pensiile care se distribuie prin Poşta Română vor fi achitate înainte de sărbători, în intervalul 14 decembrie – 24 decembrie inclusiv. Beneficiarii care nu vor fi găsiţi la domiciliu pot intra în posesia drepturilor băneşti la ghişeele subunităţilor poştale, în perioada 28 – 30 decembrie.

Ajutorul anual destinat categoriilor sociale amintite se achită printr-un mandat separat de cel prin care se face plata pensiei aferente lunii decembrie, transmite Poşta Română.

De notat că Poşta Română oferă serviciul InfoPost – Relaţii Clienţi, pentru întrebări legate de serviciile poştale? „Sună la numărul 021 9393, disponibil de luni până vineri, între orele 8:00 – 20:00, sâmbătă 9:00 – 13:00. Apelurile telefonice se taxează cu tarif normal. Ne poţi scrie un e-mail pe adresa infopost@posta-romana.ro”, informează Poşta Română.

LĂSAȚI UN MESAJ