Distracție pe cinste de Ziua Tinerilor Timișoarei. Cum au fost sărbătoriți. Foto-Video

222

Ieri, tinerii din Timişoara au sărbătorit de ziua lor, data de 2 Mai fiind declarată de către Primăria municipiului, ”Ziua tinerilor Timişoarei”, care a ajuns la cea de-a III-a ediţie.

Ziua de miercuri a fost una plină de evenimente: demonstraţii de sporturi de contact, ateliere în aer liber, jocuri, expoziţii şi concerte.

Programul a început la orele 16:30, cu Demonstraţii de sporturi de contact, unde Clubul Sportiv GinBox a prezentat o campanie antiviolenţă prin activităţi sportive şi integrare socială a tinerilor proveniţi din toate clasele sociale. Tot de la aceeaşi oră au avut loc şi atelierele în aer liber, unde Asociaţia Culturală Noua Acropolă a invitat tinerii la o după-masă de jocuri precum Go, şah şi Senet, joc originar din Egiptul Antic, considerat părintele jocurilor de masă.

Chiar şi cei pasionaţi de ciclism şi-au putut vedea visul cu ochi, fiindcă un club de fitness i-a aşteptat pe tinerii Timişoarei la pedalare. Momentul sportiv s-a desfăşurat pe muzică şi sub coordonarea instructorilor de sport.

La ora 19.00 s-a dat startul la distracție cu cântece și dansuri populare, susținute de Ansamblul Timişul Junior, din care fac parte tineri și copii. La ora 20,00 s-a desfășurat un moment de muzică pop-rock, prezentat de către tineri elevi şi studenţi din Timişoara.

Seara s-a încheiat cu un concert susţinut de către Corina şi Dorian Popa.

Mihaela Păunescu

LĂSAȚI UN MESAJ