Directorul ansamblului popular ”Ghiocelul” din Giroc a murit la doar 31 de ani

12912

Lacrimi amare și suferință în lumea folclorului bănățean. Unul dintre cei mai iubiți și apreciați lideri ai unei asociații culturale din Timiș s-a stins din viață prea devreme.

Ionel Lucian Șipoș, directorul Ansamblului ”Ghiocelul” al Casei de Cultură din Giroc a fost răpus de o boală nemiloasă și smuls din viața pe care, până la vârsta de 31 de ani, o trăise la maximum. Era dedicat trup și suflet ansamblului pe care îl conducea, așa cum o confirmă apropiații care au fost cutremurați despre vestea plecării lui din această lume.

”Cuvintele nu pot înlocui suferința. Durerea ne sfâșie sufletul. Speranța, iubirea, viața a murit odată cu tine, odată cu tine copilul nostru minunat. N-am știut că viața înseamnă 31 de ani…am crezut că dorința ta de viață e mai presus de orice. Zâmbetul tău, voioșia ta, tinerețea ta ne-a încurajat…ne-ai ținut vii, am trăit prin tine și cu tine suflet blând.
De azi (n.r. joi) dragul nostru Neluțu, ai ales să stai între îngeri, ai ales să ne privești din cer… Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun!”, au transmis părinții lui Ionel. 

”În scurta lui viață ne-a arătat și demonstrat că prin muncă asiduă și consecvență îmbinată cu pasiune profundă a reușit peste tot unde s-a dus împreună cu ansamblul. Ar mai fi foarte multe de spus despre acest om exemplu pentru tinerele generații care vor să îmbrățișeze această profesie deloc ușoară, și anume de dansator și instructor de dansuri populare….Formația Carmen Ienci este alături de familia Șipoș, care este devastată de această nenorocire care s-a abătut asupra lor….Sincere Condoleanțe Familiei Indoliate și Dumnezeu să îi întărească”, au transmis colegii celui care a fost directorul Ansamblului ”Ghiocelul” din Giroc.

”Sincere regrete… Nu-mi vine a crede această veste tristă. Nu pot să cred ca omul vesel, devotat muncii sale, iubitor de oameni pi de frumos, nu mai este. 😔
A fost un prieten pentru toți și ne vom aminti mereu de el cu drag privind nenumăratele videoclipuri la care a participat și rememorând momentele petrecute alături de el.
Dumnezeu să ofere mângâiere familiei, în cel mai dureros moment!
Drum lin spre cer prietene!”, a transmis o altă colegă de scenă a lui Ionel Șipoș.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

 

LĂSAȚI UN MESAJ