Directorul Filarmonicii Banatul: nu este grevă

280

Directorul Filarmonicii Banatul tine sa facă precizări legate de protestul angajaților săi. Acesta susține că nu este grevă generală și că toate concertele se țin.

„Doresc să lămuresc ambiguitatea voită promovată în presă de Sindicatul reprezentativ și anume, la Filarmonica Banatul, NU ESTE GREVĂ GENERALĂ. Instituția își desfășoară în continuare activitatea în limitele impuse de Lege, concertele și recitalurile având loc la sediu sau în alte locații. Drept urmare vă aștept la Concertul vocal-instrumental extraordinar din această seară, cu Grigore Lese, Trio Contraste (Bogdan Stefanescu- flaut și soliștii concertiști ai Filarmonicii Sorin Petrescu – pian si Doru Roman – percutie) și Corul Ion Romanu al Filarmonicii Banatul, dirijor Iosif Todea. Și dacă doriți puteți să spuneți și de TimOrgelFest sau Festivalul de Muzică Veche ce se desfășoară în aceste zile în Timișoara și nu numai”, a transmis Ioan Gârboni.

Totuși, miercuri dimineață, mai mulți angajați ai instituției de cultură au protestat în fața filarmonicii și au transmis că ei sunt în grevă generală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.