Directorul DRDP Timişoara, Horaţiu Simion, demis în urma tragediei de la Dunăre

1859

Surse din cadrul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, l-a demis din funcţie pe directorul DRDP Timişoara, Horaţiu Simion.

Problema ar fi legată de accidentul teribil de pe malul Dunării, când o maşină a căzut în apă şi 4 persoane sunt date dispărute. Se pare că în zonă nu existau parapeţi care să oprească vehiculul în mişcare. Ministrul Transporturilor urmează să facă şi anunţul oficial.

Update: Ministrul Transporturilor a confirmat demiterea șefului de la DRDP Timişoara. Mai mult, alături de Simion şi-a pierdut funcţia şi şeful Secţiei Orşova.

„Am constatat că atât DRDP Timișoara, cât și Secția de Drumuri Orșova sunt vinovate cel puțin de indolență și de proastă gestionare a teritoriulului aflat în administrarea acestora. Potrivit raportărilor, Secția de Drumuri Orșova deținea parapet pe stoc, care ar fi trebuit înlocuit în acel sector de drum(…). În urma analizei, am cerut directorului CNAIR să-l demită pe directorului DRDP Timișoara cât și pe șeful secției de drumuri Orșova. Am cerut să mi se aducă la cunoștință toate zonele care au probleme legate de parapeți, astfel încât până la sfârșitul anului să le putem rezolva”, a declarat, la Antena 3 Răzvan Cuc.

LĂSAȚI UN MESAJ