Direcția Județeană pentru Cultură bagă publicul la răcoare și la beci …

123

…Pentru a vedea sculptură, grafică și design. Cu toată căldura de afară ce ademenește publicul spre ștranduri, cele două expoziții de la Casa Artelor fac concurență. Vacanța e doar pentru unii. Artiștii își expun rodul muncii de până acum.

Doi sculptori și un grafician. Trei artiști care au decis să împartă în mod fericit spațiul galeriei Pygmalion și să creeze împreună o istorie plastică de văzut vreme de două săptămâni, la Casa Artelor. Așa se face că formele tridimensionale gândite și meșteșugite de sculptorii Endre Farkaș și Remus Irimescu vor fi completate de lucrările de grafică ale Cristinei Găureanu. Și asta înt-un demers artistic propus de Timișoara Art Grup și intitulat ELEMENT.

Vernisajul expoziției are loc joi, 6 iulie, de la ora 18.00 și va fi „acompaniat” de un recital susținut de Petre Ionuțescu & friends și de un performance semnat Ottilia Găureanu. Despre artiști și creațiile lor va vorbi criticul de artă Ileana Pintilie.

Și dacă în galeria Pygmalion e loc de sculptură și grafică, în galeria Subterană e adăpostită o expoziție de design. Expoziția „Un nou trend de lifestyle” a fost vernisată săptămâna trecută în galeria Subterana şi poate fi vizitată de către publicul interesat de produse de design.

Conceptul propus de curatoarea Mihaela Ion, lucrările realizate în culori puternice de Liliana Stoica, obiectele de mobilier din lemn de esenţă tare, create de Ciprian Manda şi bijuteriile delicate ale Angelei Ciobanu sunt câteva dintre detaliile prin care expoziţia „Un nou trend de lifestyle” vă va convinge să treceţi pragul Galeriei Subterane până în 12 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ