Dinamo o îngroapă pe ACS Poli! Timișorenii vor juca ultima rundă cu un picior în Liga a 2-a

142

ACS Poli a pierdut penultimul meci al stagiunii și este ca și retrogradată în liga secundă. Timișorenii au pierdut în fața lui Dinamo București, scor 1-3, și păstrează doar șanse teoretice la ocuparea poziției de baraj.

Timișoara încheie în genunchi un sezon început cu speranțe mari și ambiții pentru play-off. Înaintea ultimei runde din Liga 1, violeții sunt ca și retrogradați în eșalonul secund de fotbal; doar un incredibil joc al rezultatelor îi mai pot duce în barajul de menținere. Bănățenii și-au diminuat singuri șansele de salvare prin eșecul de pe teren propriu cu Dinamo București, 1-3.

La fel ca în runda precedentă, elevii lui Adrian Neaga au avut șansa de a urca în clasament pe poziția de baraj și să profite de pașii greșiți ai rivalei FC Voluntari. Ilfovenii călcaseră strâmb sâmbătă, doar 2-2 cu Chiajna, însă Poli nu a avut forța de a răpune pe Dinamo.

O partidă cu multe ocazii de ambele părți, însă oaspeții au fost mai eficienți. Daniel Popa a deschis scorul în minutul 25, Salomao a majorat diferența la șase minute după pauză, iar Pesic a dus scorul la 0-3 în minutul 75. Poli a marcat golul de onoare abia în ultimul minut de joc, prin Drăghici, însă reușita sa nu a mai contat.

Ultima etapă se va juca în 2 iunie și meciurile care ne interesează se joacă în Ilfov. Poli merge la Chiajna și Voluntariul va evolua pe terenul retrogradatei Juventus București. Timișorenii au 24 de puncte și au nevoie de victorie dar și de meci pierdut al Voluntariului (26 puncte) pentru a evita retrogradarea directă. Scenariu greu de realizat…

ACS Poli: Straton – Cânu, Melinte, Șeroni – Ciucur, Artean, Vașvari (62 – Oprea), Raț – Munteanu, Drăghici, Bîrnoi (62 – Roman).

 

LĂSAȚI UN MESAJ