Din afară ladă de gunoi, dinăuntru visul oricărei familii! Cum arată „căsuța-container” pe care și-o permite oricine!

491

Reciclarea a devenit în ultimul timp mai mult decât un trend, fiind, mai degrabă, un mod de viață. De la valorificarea peturilor la vechile electrocasnice, orice a devenit posibil, creativitatea fiind factorul decisiv în „transformarea” lucrurilor vechi în ceva nou și atrăgător!

Este și cazul acestei căsuțe construite din containere vechi. Dinafară, pare a fi un container ruginit de care te-ai descotorosi imediat! Micuță, parcă proiectată pentru a face copilăria unor copilași mai frumoasă, locuința este o adevărată oază de liniște și eleganță în interior.

Cu multă imaginație și cu ajutorul unor designeri talentați, puteți construi și voi o locuință ieftină, confortabilă, da, mai ales, inedită! Materialele pot fi containere de diferite mărimi, în funcție de designul ales.

Prețul nu este o problemă. Proprietarii acestei bijuterii au cheltuit inițial 3.000 de dolari, la care s-au adăugat pe parcurs alte costuri, mai ales că interiorul ar putea concura oricând cu cel al unui penthouse în toată regula!

Luminată, cu ferestre largi și finisaje elegante, căsuța-container este una extraordinar de frumoasă!

Sursa: a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ