Dimineață de coșmar pentru locuitorii unui bloc din Reșița!

1850

Un incendiu s-a produs în această dimineaţă într-unul din apartamentele unui bloc cu patru etaje de pe strada Sportului din Reşiţa.

Din informaţiile de la faţa locului, incendiul s-a manifestat violent, cu flacără, dar până la sosirea pompierilor, deplasaţi în misiune cu două autospeciale cu apă şi spumă, focul a fost localizat şi stins cu ajutorul vecinilor.

Din informaţiile proprietarei, evenimentul s-a produs în bucătăria apartamentului din cauza unei lumânări aprinse, în amintirea fiului defunct şi lăsate nesupravegheată, curentul produs între geamul şi uşa unei încăperi învecinate înteţind vâlvătaia. Flăcările s-au propagat rapid şi au cuprins întreaga bucătărie distrugând-o în proporţie de 100%.

Vecinii de la etajele superioare au declarat că întreaga casă a scărilor era îmbâcsită cu fum gros, ei încercând să coboare cât mai repede din apartamente.

Pompierii au supravegheat locul incendiului pentru a nu reizbucni vreun alt focar şi au atras atenţia preşedintelui blocului să supravegheze locul atunci când recuplează curentul electric şi gazul metan.

Mai multe imagini pe radioresita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ