Dimineață de coșmar pentru locuitorii unui bloc din Reșița!

1929

Un incendiu s-a produs în această dimineaţă într-unul din apartamentele unui bloc cu patru etaje de pe strada Sportului din Reşiţa.

Din informaţiile de la faţa locului, incendiul s-a manifestat violent, cu flacără, dar până la sosirea pompierilor, deplasaţi în misiune cu două autospeciale cu apă şi spumă, focul a fost localizat şi stins cu ajutorul vecinilor.

Din informaţiile proprietarei, evenimentul s-a produs în bucătăria apartamentului din cauza unei lumânări aprinse, în amintirea fiului defunct şi lăsate nesupravegheată, curentul produs între geamul şi uşa unei încăperi învecinate înteţind vâlvătaia. Flăcările s-au propagat rapid şi au cuprins întreaga bucătărie distrugând-o în proporţie de 100%.

Vecinii de la etajele superioare au declarat că întreaga casă a scărilor era îmbâcsită cu fum gros, ei încercând să coboare cât mai repede din apartamente.

Pompierii au supravegheat locul incendiului pentru a nu reizbucni vreun alt focar şi au atras atenţia preşedintelui blocului să supravegheze locul atunci când recuplează curentul electric şi gazul metan.

Mai multe imagini pe radioresita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.