Dezvoltator imobiliar, amendă usturătoare pentru gunoaiele de pe șantier. Primarul Fritz anunță că va lua noi măsuri dure în domeniu

190

Primarul Timișoarei susține că se va ocupa îndeaproape de toți cei care răspândesc gunoaie prin Timișoara. Într-o postare pe o rețea socială, el prezintă o măsură de ultimă oră, pe care a aplicat-o unui cunoscut dezvoltator imobiliar timișorean :

„30.000 de lei este amenda pe care a primit-o un dezvoltator imobiliar de pe strada Zimbrului din Timișoara pentru gunoaiele de pe șantier.

Am cerut Poliției Locale să intensifice controalele la firmele din oraș și să le sancționeze fără excepție pe cele care încalcă legea.

Gunoaiele aruncate la întâmplare sau negestionate corespunzător costă orașul milioane de lei pe an, iar această administrație nu va tolera nici cea mai mică abatere de la lege.

Depinde de fiecare dintre noi să ținem Timișoara curată, iar dacă spiritul civic le lipsește unora, cu siguranță amenda îi va descuraja pe viitor.”

Sursa: https://www.facebook.com/2274642619442922/posts/2977002892540221/

1 COMENTARIU

  1. Pacat numa’ ca prea multi timisoreni nu-si dau seama de importanta unor asemenea actiuni. Un drum oricat de lung e format din pasi mici si multi, un oras civilizat se construieste de asemenea prin pasi de genul asta, marunti, dar multi.

LĂSAȚI UN MESAJ