DEZMĂȚ. Un moș și două babe se plimbau beți cu mașina. Și înjurau la polițiștii de frontieră…

3565

Poliţiștii de frontieră au depistat, pe raza localității Foeni, județul Timiș, un cetățean român care conducea autoturismul proprietate personală, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În data  de 19 octombrie 2016, ora 00.45, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni, judeţul Timiş, aflându-se în misiune pe raza  localităţii de frontieră Foeni, au oprit în trafic un bărbat, care se afla la volanul unui autoturism marca Nissan Navarra, înmatriculat în România, însoţit de două persoane de sex feminin.

Conducătorul autoturismului a oprit, a adresat injurii agenţilor şi apoi a plecat în viteză, ignorând semnalele acestora. Poliţiştii de frontieră au urmărit autoturismul în cauză, acesta fiind oprit ulterior între localităţile Foeni şi Cruceni.

Întrucât persoanele în cauză nu aveau documente de identitate asupra lor, erau recalcitrante, iar conducătorul autoturismului emana o puternică halenă alcoolică, au fost conduse la sediul S.P.F. Cruceni.
În urma verificărilor, s-a stabilit că șoferul este cetăţeanul român Răducu T., în vârstă de 58 de ani, domiciliat în judeţul Timiş, iar pasagerele, sunt două femei în vârstă de 53, respectiv 60 ani, domiciliate în judeţele Timiş şi Constanţa.
Dat fiind faptul că Răducu T. emana halenă alcoolică a fost testat de către un echipaj al Poliţiei Rutiere Timiş cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aer expirat.

În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, iar una dintre femei a fost sancţionată contravenţional la Legea 61/1991, deoarece a manifestat un comportament recalcitrant şi a adus injurii poliţiştilor de frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ