Detalii terifiante în cazul femeii abuzate şi abandonate în pădure

276

Tânăra de 27 de ani din Tecuci care a ajuns desculţă la poarta unui localnic dintr-un sat vasluian a fost sechestrată de un individ violent, abuzată sexual, tâlhărită, bătută cu bestialitate, legată de mâini şi de picioare şi, în final, pusă într-un sac şi abandonată în pădure.

Pe 11 noiembrie, tânăra a fost acostată de un bărbat de 40 de ani, din localitatea vasluiană Perieni. Părăsit de soţie şi copii din cauza violenţei excesive, Gheorghe Brăescu anunţa, pe reţelele de socializare, că îşi caută jumătatea. După ce a dus-o pe tânăra de 27 de ani în locuinţa sa, individul şi-a ieşit din minţi când a aflat că femeia prestează servicii sexuale contracost. Poliţiştii au precizat că încă nu s-a stabilit cu exactitate în ce condiţii a ajuns femeia la domiciliulul bărbatului din Perieni, ea susţinând că a fost răpită.

”Agresorul a împiedicat victima să plece din respectivul imobil, legând persoana vătămată de mâini şi de picioare. De altfel, în urma expetizei medico-legale, au fost identificate leziuni specifice care indică acest lucru”, a precizat Loredana Stavăr, responsabil mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Văzând starea deplorabilă a femeii, care era plină de vânătăi pe tot corpul, individul a decis să scape de ea. După ce a legat-o fedeleş, bărbatul a pus-o pe tânără într-un sac, apoi a transportat-o cu căruţa într-o pădure ce leagă comunele Perieni şi Ibăneşti. Acolo, agresorul a abandonat victima, dezlegându-i mâinile şi picioarele. De teamă să nu fie prinsă de către agresor, femeia a luat-o la fugă prin pădure. A alergat desculţă până a ajuns la prima localitate, în satul Mânzăţaţi. Acolo, a bătut la poarta primei gospodării care i-a ieşit în cale. Plângând, victima i-a solicitat femeii care a ieşit la poartă să sune la 112 şi să anunţe că a fost răpită şi violată de un bărbat din localitatea Perieni, care, ulterior, a abandonat-o în pădure.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ