Detalii din ancheta pedofilului olandez | Părinții fetiței ucise cred că ipoteza sinuciderii bărbatului este o încercare de mușamalizare a cazului pentru evitatrea unor tensiuni diplomatice

63

Dosarul privind moartea fetiței Adriana Feraru, în vîrstă de 11 ani, ucisă într-o comună din județul Dâmbovița de un pedofil olandez, se află încă în cercetare.

Vineri dimineața, părinții micuței s-au prezentat la Parchetul General ca să studieze dosarul. Încă de la începutul tragediei, ei au spus că nu cred că pedofilul, care a părăsit România imediat după ce le-a strangulat fiica, s-ar fi sinucis în Olanda, intrând cu mașina într-un tir.

Familia Adrianei Feraru vrea să ceară despăgubiri și în ascest sens încearcă să afle de la procurori ce se poate face dacă olandezul a fost declarat mort.

Chiar după anunțarea accidentului petrecut în Olanda, părinții și unul dintre frații Adrianei au declarat că sunt convinși că suspectul este în viață și că sinuciderea reprezintă, de fapt, o pistă falsă.

Ei spuneau că pista sinuciderii are drept miză clasarea anchetei care ar crea tensiuni diplomatice. Fratele Adrianei declara la un post tv că vrea să plece în Olanda pentru a se convinge că probele biologice ridicate de procurorii olandezi coincid cu cele descoperite de autoritățile române în mașina pe care pedofilul a închiriat-o.

Sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ