Destin tragic la indigo pentru Ionel și Nicușor. Frații au murit în aceeași zi, din același motiv, la sute de kilometri distanță

4936

Doi frați au avut un destin teribil. S-au stins în aceeași zi, din aceeași cauză, dar la sute de kilometri distanță. Mama celor doi era la căpătâiul celui care se stingea pe un pat de spital din România când a aflat că și celălalt s-a stins din viață, în Italia.

Ambii frați au fost răpuși de cancer. Tanti Angi, mama celor doi, era la căpătâiul lui Ionel, lângă un pat de spital, când a aflat că a murit și Nicușor, în Italia, la Treviso, conform observator.tv.

Nicușor Rusu avea 42 de ani și lucra ca șofer de tir în Italia. El a lăsat orfan un băiețel de 3 ani, Nicolas. Prietenii au demarat o acțiune de strângere de fonduri pentru repatrierea sa. Mama lor vrea să-i îngroape pe ambii în același cimitir din  Galați.

„Dragi Prieteni, în dimineața zilei de luni când Nicușor Rusu se stingea din viață… familia lui din România plângea trecerea la neființă și a fratelui lui Nicușor, Ionel Rusu și acesta suferind de cancer… Da, în aceeași dimineață, ați citit bine.

Nu-mi pot imagina cât de mare e suferința familiei, a mamei lor, neputând fi alături de ambii în același timp. Cu ajutorul nostru poate măcar să-și ia adio și de la Nicușor.

Sunt convins că îi purtăm în rugile noastre, dar putem să participăm cel puțin astfel și la ușurarea crizei financiare. Vă transmit recunostința lui Angi Rusu și, totodată, mulțumesc anticipat pentru donațiile voastre. Dumnezeu să vă binecuvanteze”, a scris unul dintre prietenii lui Nicuşor, pe Facebook.

sursa – libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ