Destin frânt la 200 de km/h. Drama unui tânăr de 19 ani părăsit de mamă

2346

Tristeţe fără margini printre vecinii şi cunoscuţii lui Georgian Bura, un tânăr de doar 19 ani, din Satu Mare, care a murit decapitat, după ce a făcut accident cu bolidul pe care îl conducea cu 200 de km/h.

Tânărul s-a stins în această dimineaţă, într-un cumplit accident la Seini, în Maramureş. Aflat la volanul unui Volvo, a pierdut controlul maşinii, a părăsit DN1 C, a trecut prin poarta unei case, a lovit un stâlp de beton şi apoi a spulberat peretele unei case.

În impact, Georgian Bura a murit pe loc, decapitat de stâlpul de beton. Kilometrajul era blocat la 200km/h. Urmele de frânare nu există, semn că tânărul ori nu a avut această intenţie, ori a adormit la volan, cu piciorul pe pedala de acceleraţie.

Poliţiştii informează că Georgian Bura avea şi permisul de conducere reţinut şi nu avea dreptul legal de a conduce.

Vecinii băiatului spun că este o pierdere uriaşă pentru comunitate, însă Georgian trăia o dramă şi, în opinia lor, este posibil ca suferinţa tânărului să fi contribut într-un fel la groaznicul accident în care şi-a pierdut viaţa.

„Un băiat foarte cumsecade, eu îl cunosc foarte bine. Respectuos, din familie bună, de oameni calumea. A fost cu tatăl lui în străinătate, tatăl său este un afacerist local, are o firmă. În ultimul timp au apărut problemele. Mama copilului s-a despărţit de tatăl său, a fugit cu altcineva şi apoi, probabil, copilul s-a supărat foarte tare”, a declarat un vecin al băiatului.

O altă vecină spune că Georgian Bura era un băiat cuminte şi ştie că tânărul suferea foarte mult din cauză că mama lui i-a părăsit.

„A fost cuminte băiatul. Era şi supărat că mămica lui a plecat de la ei. N-are un an de când a plecat femeia, în primăvară”, spune o vecină care l-a cunoscut foarte bine pe Georgian.

Citește mai mult pe observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ