Designeri şi mobilă la „Universul Casei Tale” FOTO-VIDEO

175

Timp de patru zile, în perioada 28 – 31 martie 2019, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT o nouă ediţie a expoziţiei naționale specializată în mobilier, amenajări interioare și exterioare, sub genericul: „UNIVERSUL CASEI TALE & EXPO MOBILA”.

Vor fi prezenţi producători, distribuitori, reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România, care vor întâmpina, atât publicul larg cât şi cel profesionist, cu o gamă largă de produse, sisteme şi tehnologii de avangardă în ceea ce priveşte construcţia, mobilarea și amenajarea spaţiilor interioare şi exterioare.

Anual, au loc două ediţii cu Expo Mobila, una de primăvară, axată în general pe amenajări interioare, şi a doua ediţie de toamnă în luna octombrie axată pe piese de mobilier. În acest an, publicul timișean va lua contact cu cele mai noi tendințe, tehnologii, materiale și accesorii sau sisteme inteligente din industria mobilei.

„Ediţia din acest an aduce în faţa publicului vizitator, timişorean şi nu numai un număr de 26 firme venite din întreaga Românie, în marea lor majoritate producători, dar şi comercianţi distribuitori şi companii de renume internaţional care activează în industria amenajărilor interioare, dar şi în industria mobilierului. Firmele prezente s-au pregătit cu piese de mobilier deosebite, şi mai ales cu preţuri care pot fi atrăgătoare pentru publicul vizitator, având în vedere că o parte din piesele de mobilier, doar pe perioada expoziţiei au un anumit procent de reducere. Şi în acest an venim cu noutăţi atât din partea producătorilor , cât şi a designerilor care vor oferi informaţii despre designer în mod gratuit. Se pot achiziţiona pe loc sau se pot comanda după cataloagele prezente, orice piesă de mobilier”. a spus Roxana Bonchiş, organizator.

Pot fi întâlnite în cadrul expoziţiei şi firme care activează în domeniul amenajărilor interioare sau al construcţiilor, care vor fi prezente cu tot ce e nou pe piaţă, de la pardosele până la instalaţii.

O tehnologie utilă şi confortabilă pentru toată lumea. Şi-au anunţat deja prezenţa 26 de firme din ţară, producători, importatori și distribuitori de mobilier, care vor încerca să satisfacă toate cerințele unui design interior plăcut și comod pentru publicul larg care este aşteptat în cele patru zile, după următorul program: de joi, până sâmbătă, între orele 10:00 – 20:00, iar duminică, între orele 10:00- 18:00. Intrarea este liberă.

Mihaela Păunescu

LĂSAȚI UN MESAJ