Deși are un trecut controversat, Alin Popoviciu a devenit favoritul PNL Timiș la conducerea CJT

1355

După ce, la prima rundă de alegeri interne din partid, fostul fruntaș PDL s-a plasat extrem de bine în preferințele primarilor liberali, Alin Popoviciu pare a câștiga tot mai mult teren și susținere în PNL Timiș pentru a obține nominalizarea dorită.

Cum ceilalți candidati par a avea mai putine șanse să obțină votul final, care le aparține celor doi copreședinți ai filialei, Nicolae Robu și Dan Popa, Popoviciu își face de pe acum calcule pentru competiția ” adevărată”, cea cu PSD Timiș, la alegerile locale din iunie.

Într-o declarație făcută la emisiunea „Vocile Banatului” de la Digi 24 Timisoara, Nicolae Robu a ținut să-i aprecieze „calitățile” și influența pe care Popoviciu, un personaj politic cu „trecere” la vârful fostului PDL, le-ar avea și în prezent la nivel politic central.

pnl ben oni ardeleanu nicolae robu_15

„În pofida conflictelor noastre verbale, în special, de acum vreo trei ani, nu pot să-i neg lui Alin Popoviciu calitățile de politician abil și cu influență în mediul politic central. Asta însă nu înseamnă că, personal, am decis să-l susțin în tentativa de-a obține postura de candidat oficial al PNL Timiș la funcția de președinte al Consiliului Judetean Timiș”, a comentat Robu.

Pe de altă parte, Popoviciu se bazează din start pe sprijinul solid al celuilalt copreședinte de filială, fostul pedelist Dan Popa, care a deținut funcția de secretar general al vechiului PDL Timiș, vreme de opt ani.

Rămâne de văzut, prin urmare, care va fi deznodământul alegerilor interne din PNL-ul de azi, element care va fi cunoscut, la mijlocul acestei săptămâni.

4 COMENTARII

  1. Cum este posibil ca acest om cu un card de penalitati in spate sa fie desemnat candidatul PNL la CJT.
    Helou Robu tu esti constient ca esti plecat ca presedinte de PNL daca ajunge el acolo?
    Daca ai dat in Dan nu este de mirare ca esti in stare sa faci ca si Marian sa isi vanda si pielea numai sa fie la CJT si a facut-o degeaba.

  2. Decat sa fiu condus de acest om, mai bine merg la Grapini in partid. Macar la ea lumea este respectata. Jalnic a aajuns acest partid, ce trebuia sa fie fuziunea aceasta? Nu degeaba Antonescu nu a fost de acord cu asa ceva.

  3. cum sa fi ata de incostient si sa il desemnezi pe acest baiat cu un bagaj de dosare in spate ca sa fie locomotiva partidului. Este crunt asa ceva, daca se si va concretiza hahalela aceasta va manca langosi toata viata :)))!

  4. Pai daca liberali vechi s-au batut intre ei si pedelisti au venit cu un singur candidat si au facut ce au stiut mai bine tot timpul s-au mobilizat si organizat. Au avut drept de vot 50%- 50%. Din pacate Popoviciu a reusit sa pacaleasca si pe pedelisti si pe liberali ca este omul potrivit pentru fruntea judetului.

LĂSAȚI UN MESAJ