Desfășurare masivă de forțe pentru căutarea unui bărbat pierdut la cules de ciuperci

99

Jandarmii și polițiștii arădeni au pornit, astăzi, în căutarea unui bărbat în vârstă de 65 de ani, care s-a rătăcit în pădurea Feredeu din comuna Șiria, județul Arad.

Rudele bătrânului au alertat autoritățile cu privire la faptul că bărbatul a dispărut în pădurea din zona Mănăstirii Federeu.

Mai multe echipaje de polițiști, jandarmi, cărora li s-au alăturat și voluntari au pornit în căutarea bărbatului, plecat la cules de ciuperci. În cele din urmă, bărbatul și-a contactat familia pentru a le spune că este în siguranță.

Bătrânul plecase la cules de ciuperci alături de alți trei bărbați între care și fiul său. La un moment dat, aceștia l-au pierdut și nu au mai putut lua legătura cu el întrucât se afla într-o zonă fără semnal. Timp de câteva ore, 17 pompieri,  jandarmi și voluntari au scotocit împrejurimile în căutarea bărbatului. Spre seară, bătrânul a ajuns într-o zonă cu semnal și a reușit să își contacteze familia.

Autoritățile arădene apelează la oameni să nu se aventureze în zone izolate, chiar fără semnal la telefonul mobil, întrucât riscă să își pună viața în pericol.

Foto: Special Arad

LĂSAȚI UN MESAJ