Descoperire înfiorătoare în Timiș. ,,A fost dus într-un canal, legat de un copac și tăiat la gât”. Foto

3821

O femeie din satul Cliciova, comuna Bethausen a reclamat polițiștilor că și-a găsit calul, după mai multe zile, abandonat într-o râpă, cu gâtul tăiat și mâncat de câinii ciobanilor din zonă. Proprietara  spune că nu se lasă până polițiștii nu vor găsi vinovatul, mai ales pentru faptul că animalul avea mare valoare sentimentală pentru ea, fiind primit de la tatăl său care a decedat în urmă cu câțiva ani.

“I-am dat drumu joi dimineața, să pască pe câmp și seara când am venit de la Lugoj, de la serviciu, l-am căutat și nu l-am mai găsit. M-am gândit că o fi intrat pe holda cuiva și poate o fi făcut stricăciuni, deși, e 15 noiembrie, nu văd ce ar mai fi putut strica în perioada asta, dar m-am gândit ca s-a întâmplat și l-o fi luat acasă până îi plătesc paguba. După două zile l-a găsit un cioban, care a observat că nu-i mai veneau câinii la stână și s-a dus să-i caute, și i-a găsit mâncând din cal”, spune proprietara.

Femeia susține că modul în care a fost găsit calul a făcut-o să se gândească imediat că a fost ucis. “A fost dus într-un canal, către pădure, legat de un copac și tăiat la gât cu un cuțit sau un obiect tăios mai mare. Cu intenție, clar!”, susține aceasta.

Proprietara calului spune că bănuiește pe cineva, însă nu vrea să dea niciun nume până când polițiștii nu vor încheia cercetările. “Vă dați seama că nu vă pot spune numele, dar a sunat-o pe mama și a amenințat-o că dacă vrea să-și mai vadă calul în viață să-l ia de pe câmp și să-l țină acasă. M-am dus atunci și l-am luat și l-am ținut acasă, închis, până joia trecută când i-am dat drumu din nou. Domnul respectiv a spus că-i calcă recolta, dar nu a fost doar al meu și i-am spus că dacă i-a făcut pagube sunt de acord să-l despăgubesc”, a afirmat femeia.

Polițiștii timișeni au deschis un dosar de cercetare penală și fac cercetări în această cauză. “Polițiștii au fost sesizați de către o femeie, că și-a găsit calul înjunghiat în zona gâtului, pe o pășune în apropierea localității Cliciova. Animalul se afla nesupravegheat pe pășunea respectivă. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii de ucidere a animalelor cu intenție, fără drept”, ne-a declarat Ionuț Sârbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

cal mort

sursă: lugojeanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ