Derby european în subsolul clasamentului

73

Handbaliștii timișoreni au parte de o deplasare dificilă în campionat în etapa programată în week-end. Politehnica o înfruntă pe vicecampioana CSM București într-un veritabil derby european, dat fiind faptul că ambele cluburi au jucat în preliminariile Cupei EHF.

Studenții revin la meciurile interne după calificarea spectaculoasă în play-offul Cupei EHF. Adversara Politehnicii este tocmai deziluzia calificărilor competiției europene, CSM București. Din postura de vicecampioană a României, trupa din capitală a ieșit pe ușa din dos a Cupei EHF în timp ce medaliata cu bronz merge mai departe.

În campionat datele problemei sunt cu totul altele. Ambele formații au parte de un start modest de sezon și se află în jumătatea inferioară a tabelei, locurile 8 și 10. CSM are însă un lot puternic și solid, coordonat de un tehnician cu mare experiență, Zvonko Sundovski. În plus bucureștenii au avantajul terenului propriu, plus o dorință de a-și mai spăla din păcate.

”E vicecampioana, are în componență numeroși jucători de valoare. Vor dori să-și spele imaginea prin prisma rezultatelor din campionat și să-și salveze sezonul. Au avut un început mai dificil dar sâmbătă sunt convins că vor scoate toate armele pentru o nouă victorie în campionat”, crede secundul Politehnicii, Attila Horvath. Meciul din capitală are loc sâmbătă, de la ora 11 și este televizat de postul național pe canalul TVR 2.

LĂSAȚI UN MESAJ