Depunere Planuri de afaceri finale pentru proiect START UP BANAT – MySMIS ID 103886

68

Universitatea de Vest din Timișoara, în calitate de beneficiar, și Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului din Timișoara (AIMMAIPET), în calitate de partener, anunță detalii privind depunere planurilor de afaceri finale, în cadrul proiectului START UP BANAT (POCU/82/3/7103886), proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capitalul Uman 2014-2020.
În acest sens, potențialii beneficiari ai schemei de minimis sunt rugaţi să consulte Procedura de selecție a planurilor de afaceri la adresa:

Metodologie selectie planuri de afaceri

Pentru încărcarea planurilor de afaceri finale, cei interesaţi sunt rugați să consulte mai ales grilele de evaluare și să depună dosarele corect atât din punct de vedere administrativ, cât și din punct de vedere tehnic și financiar.
Planurile de afaceri se vor depune doar în format online, pe platforma proiectului, la adresa http://startupbanatnew.projects.uvt.ro/ .
În cadrul acestei secțiuni se găsesc detalii despre calendarul perioadei de depunere cât și despre încărcarea efectivă a planurilor de afaceri.
Dintre 36 de planuri de afaceri, vor fi subvenționate în mod obligatoriu cu prioritate:
– 4 afaceri care contribuie la dezvoltarea durabila,
– 4 afaceri care contin masuri de eficienta a utilizarii resurselor/emisii scazute
– 4 afaceri care promoveaza inovarea sociala
– 4 afaceri care vizeaza domeniul CDI
– 9 afaceri care ofera solutii TIC

În raport cu cele 36 de finanțări disponibile, vor fi finanțate minim 2 planuri de afaceri pentru fiecare județ eligibil.
Selecția se încheie după stabilirea celor 36 de planuri de afaceri ce urmează să fie finanțate cu respectarea atât a calendarului cât și a condițiilor de mai sus cu privire la distribuția/județ și atingerea temelor orizontale.

LĂSAȚI UN MESAJ